dissabte, 8 d’octubre del 2011

Cinema de Temàtica Social

Obrim aquest excel·lent cicle de cinema documental amb la pel·lícula "Salvador Allende" del premiat realitzador de la "Batalla de Chile", Patricio Guzmán.

Aquest cicle continuará el 15 de novembre i el 15 de desembre amb les pel·lícules "Mírame de frente..." de la realitzadora xilena resident a Bruselas, Patricia Parga-Vega (compta la història del sacerdot català Joan Alsina afusellat pels militars golpistes en Santiago de Xile), i "Carretera Austral" (narra la problemàtica de la construcció de "represas" en la Patagonia xilena) del destacat realitzador xile d'origen català i resident a París, Emilio Pacull.

Ens alegra que totas aquestes pel·lícules han sigut donadas directament per els seus creadors. Per això, manifestem la nostre gratitut per la seva amistat i generositat.

Haurà col·loqui i una mica més!!!

Magatzem Teatre ("Cooperativa Obrera Tarraconense"), Fortuny 23, dilluns 17 d'octubre, 19.30 hores.

Entrada gratuïta als socis i amic de la "Associació Allende a Tarragona".
Públic General: 2 Euros.

divendres, 7 d’octubre del 2011

Hasta siempre comandante



“Porque yo creo, indiscutiblemente, que en la lucha de Latinoamérica pocas veces, o quizás nunca, ha habido un hombre que haya demostrado más consecuencia con sus ideas, más generosidad, más desprendimiento. El Che lo tenía todo, renunció a todo por hacer posible la lucha continental”

(Salvador Allende en Allende habla con Debray, marzo de 1971)