dilluns, 1 d’octubre del 2012

Pirmer Concurs d'empanades xilenes

Tarragona21, sábado 29 de septiembre de 2012


Tarragona ha celebrat aquest dissabte el seu primer concurs d’empanades xilenes. L’acte, organitzat per l’Associació Salvador Allende a Tarragona, ha servit per acomiadar el conegut com a ‘Mes de la Patria’ al país sud-americà.
Tot i que en un principi el concurs s’havia de celebrar a l’àrea de picnic del Llorito, la intensa pluja que ha caigut durant tot el dia sobre la ciutat ha obligat a traslladar l’esdeveniment al tinglado número 1 del Moll de Costa. Això, però, no ha estat un inconvenient per a que tothom hagi gaudit de les empanades xilenes que s’han presentat al concurs. El jurat, format per periodistes i algunes personalitats de Tarragona, ho ha tingut difícil per escollir la millor empanada.
Des de l’organització, han lamentat la pluja però han valorat molt positivament com s’ha desenvolupat l’acte. De fet, han assegurat que ja tenen el cap posat en la celebració d’una segona edició d’aquest saborós certamen.

Diari de Tarragona, domingo 30 de septiembre de 2012

(Associació Allende a Tarragona orgabizó, a pesar del día lluvioso, un concurso de empanadas chilenas. La cita debía ser en la ermita del Llorito y se trasladó al Tinglado Número 1 del Port.)

eljornaldiari., dilluns 1 d'octubre de 2012

("L’Associació Allende a Tarragona va organitzar, aquest cap de setmana, un concurs d’empanades xilenes. Tot i que en principi s’havia de celebrar al Llorito, la pluja va fer que l’acte es desplacés al Tinglado nº 1 del Moll de Costa. El jurat, format per periodistes i professors de la URV va ser l’encarregat de tastar totes les creacions i decidir-ne els guanyadors.")